tag:blogger.com,1999:blog-8971939670560772315.post4555379088023709763..comments2023-07-25T11:00:15.345+02:00Comments on Palabras y Mundos: "Peixes e mariscos. As receitas de Benigno Campos" de Benigno CamposKerícolohttp://www.blogger.com/profile/03761960651602841608noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8971939670560772315.post-25479557159999514282016-07-26T22:43:08.177+02:002016-07-26T22:43:08.177+02:00Hola, gracias por vir a ler as miñas opinións sobr...Hola, gracias por vir a ler as miñas opinións sobre as lecturas, agrádame saber que temos gustos parecidos na lectura. No de que a maioría dos libros de receitas teñen moitas repetidas, tes razón, eu collín varios libros do mesmo autor e tamén pasou unha cousa así, non sei porqué o fan cando editan os libros de cociña, pero non é un fenómeno que ocurra soamente cos libros dos que estamos a falar hoxe neste blog. Penso coma ti, máis eu ainda así non renuncio a seguir comprando libros de cociña deste home porque as novas receitas que aporta teñen unha pinta de luxo. Penso probalas todas. Un saúdo e gracias por virKerícolohttps://www.blogger.com/profile/03761960651602841608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8971939670560772315.post-20578276937550387702016-07-26T18:17:39.331+02:002016-07-26T18:17:39.331+02:00Amiga Kericolo,encántame esta nova recomendación. ...Amiga Kericolo,encántame esta nova recomendación. Son unha fan incondicional do programa Larpeiros e sobre todo de Benigno Campos.As receitas de este home son riquísimas e moi sinxelas, o que demostra que a nosa cociña non necesita de ingredientes que non coñecemos ben, nin de moita manipulación. A nosa calidade dos nosos productos e a riqueza da nosa terra son suficientes para facer enormes platos dignos da mellor das mesas. Sin embargo, hay algo que xa non me gusta tanto, e non de Benigno, tamén de outros moitos cociñeiros: escriben o primeiro libro que nos deja encantados, pero cando vas mercar o segundo e incluso en algúns casos o terceiro, ves que repiten e repiten receitas, e tamén fan outra cousa curiosa, mezclan receitas e parece que inventan unha nova cando en realidade xa coñecemos as duas... Con esto non quero parecer irrespetuosa co traballo de Benigno, todo o contrario, seguiré mercando os seus libros e seguíndoo na TVG, pero penso que era preferible editar un libriño con menos recietas pero novas e deixar tanta repetición. Repito o libro pareceme "riquísimo" e disfrutarei cociñando e "papando" todiño. Así que moitas gracias Kericolo.Anonymousnoreply@blogger.com